Home -> Verzeker mijn reis

Verzeker mijn reis

Heb je geboekt? Dan feliciteren wij jou alvast met je geplande vakantie! Wij willen je er op attent maken dat het verstandig is een reisverzekering af te sluiten opdat jij maar ook jouw reisgenoten ook in het buitenland gerustgesteld vakantie kunnen vieren. Er kan jou of jouw reisgenoten echter ook vóór je vakantie al iets overkomen. Sluit daarom een annuleringsverzekering af om dubbel pech te voorkomen. Klik hier om in enkele stappen verzekerd met vakantie te kunnen gaan.

PLEZIER VERZEKERD

Vakantie is belangrijk. U moet er onbekommerd van genieten. Daarom zijn er reisverzekeringen. Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren en reisverzekeringen voor dekking van schade.
Carp Connections heeft gekozen voor de Europeesche, dé specialist in
reis- en recreatieverzekeringen.

Annuleringsverzekering

Vrijwel iedere ervaren reiziger sluit bij de reis een annuleringsverzekering af. Bij ‘last minute’ boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om ook dan een verzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk niet alleen de annuleringskosten als u uw reis moet uitstellen of annuleren, maar ook bij het afbreken van de reis worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. En er is een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

De standaard dekking kunt u uitbreiden met de module ‘Waarnemer’. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld uw taken waarneemt tijdens uw vakantie, maar ook een verzorger van uw huis, huisdieren of planten. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk, waardoor eigenlijk alle specifieke redenen om te moeten annuleren, kunnen worden verzekerd.

De Reisverzekering

Iedereen die op vakantie gaat wil eigenlijk maar één ding: honderd procent vakantieplezier. Dat kan met de reisverzekering van de Europeesche. Een verzekering op maat, waarbij u bij pech, ongeval of calamiteit altijd kunt rekenen op snelle, professionele hulp van de Europeesche Hulplijn, wereldwijd.

De Europeesche Hulplijn

De hulplijn staat dag en nacht voor u klaar. De medewerkers kunnen u met medisch advies ter zijde staan en kennen de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in uw vakantieomgeving. Ook voor hulp bij pech of ongeval staat de Europeesche Hulplijn u vakkundig te woord.

De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering en omvat de onderdelen: Personenhulpverlening, Bagage, Buitengewone kosten, Telecommunicatiekosten en Schade logiesverblijven.

Sport of spel: basis of uitbreiding?

In de basisdekking is bijna iedere sport standaard verzekerd wanneer deze tijdens de vakantie incidenteel wordt beoefend. Langlaufen, duiken, schaatsen en sleeën door kinderen tot 14 jaar zijn altijd verzekerd. Staat een vakantie geheel in het teken van (winter)sport, zoals een skivakantie, dan is de (winter)sportdekking een welkome aanvulling om zeker te zijn van de juiste dekking.

Andersoortige vakanties

Het is ook mogelijk om uw andere vakanties eenvoudig via onze internetaplicatie te verzekeren. Neem uw reisbevestiging er bij en klik op de button. In enkele stappen heeft u ook uw wintersport of gezinsvakantie geboekt. Zet daarom deze bladzijde van onze site in uw webbrowser-favorieten.