Bel Foret: Stek 3+4 met 6 p Chalet

Bel Foret: Stek 3+4 met 6 p Chalet

Het Chalet is vergelijkbaar met dat op de succesvolle stek 2. 2 slaapkamers voorzien van een stapelbed voor drie personen (1 dubbel bed en een hoogslaper dus).
Keukentje, zithoekje en wederom een geweldige veranda.

Het is toegestaan om maximaal 6 personen in het huis te herbergen, er zijn 6 bedden voorhanden.
Het is de vissers toegestaan een bivvy op te zetten om kort bij de hengels te kunnen blijven.
De prijs is inclusief 1 visser en exclusief 2e visser en 3e,4e,5e,6e niet vissende gast.

Faciliteiten en prijzen
24h nachtvissen 4 hengels bait boats toegestaan karper 9-23 karper graskarper koi beheerder bivvy stekken Noord Frankrijk pompwater Engels gesproken Frans gesproken electriciteit in faciliteiten douche openbaar wc openbaar honden aangelijnd bosrijke omgeving auto parkeren achter stek seizoen gesloten dec feb
Prijzen
Vrijdag tot maandag (Weekend): € 437.50
Maandag tot vrijdag (Midweek): € 500.00
Weekend + Midweek: € 750.00

Klik in de agenda je AANKOMSTDATUM:

Klik in de agenda je VERTEKDATUM:

Kies opties
Extra Visser
Gast(en)
Hond(en)Het Meer

Bel Forêt gelegen in de bossen van de Bel Val, Champagne regio, maakt onderdeel uit van een groot complex van maarliefst 22 meren variërend in grootte van 1 tot 16 hectare. Hiervan worden veel kleine meren gebruikt voor de kweek van K1 karpertjes tot 9 kilo. Deze werden voorheen verkocht aan onze andere meren maar sinds 2009 zijn er drie meren in exploitatie genomen.
Bel Forêt telt maarliefst 12 hectare, het bodemverloop is schoon en glad tot zo ‘n 2 meter diep, de oevers van riet voorzien en kleiachtig met grind.
De stekken zijn ruim gestoken, bieden voldoende ruimte om met  4 hengels te bevissen! Het is zelfs goed te doen om een stek te delen en met twee personen met  6 hengels te bevissen.


 

Faciliteiten

De faciliteiten zijn fraai aangelegd.
Sanitair zijn douche en toilet in het huis aanwezig. Electriciteit en stromend water maken dit Chalet tot een ongekende luxe.
Alle stekken hebben parkeergelegenheid achter of in de buurt van de stekken op stek 4 kunt u achter uw Chalet parkeren.
Het privé terrein is groot voor een sluitende omheining echter zijn de toegangswegen naar de meren afsluitbaar en niet toegankelijk voor publiek.

Visbestand

Nieuwe meren van Carp Connections worden gestockt met- of aangevuld tot-  een standaard minimale bezetting:
3/4 Hectare:  150 karpers van 20 tot 50 lbs. / 2 veertigers en  per stek een dertiger
7/8 Hectare:  300 karpers van 20 tot 50 lbs. / 3 veertigers en per stek een dertiger
10/12 Hectare:  400 karpers van 20 tot 50 lbs. / 5 veertigers en per stek een dertiger
20+ Hectare: 500 karpers van 15 tot 50 lbs. / 8 veertigers en per stek een dertiger
Al deze meren kennen een winterstop om de vissen op natuurlijke manier, drie maanden te laten ‘hybernaten’. Vervolgens voeren wij de vissen in de late winter bij met geweekte granen.  
Eerst tarwe daarna mais, vervolgens boven de 12 graden Celsius volop met hoogwaardige karperpellets tot aanvang seizoen half maart. Zodoende rijpen alle eitjes gelijkmatig en paaien de vissen snel volledig af. Voordeel is ook dat weerstand wordt opgebouwd en alle afvalstoffen hierdoor snel afvoeren en springdesease (voorjaarssterfte) wordt tegengegaan.
Uw voordeel is dat u vanaf half maart hoofdzakelijk mooie actieve vissen zult vangen, kerngezonde dikke karpers.

Bel Forêt komt met 12 Ha. veertigers te kort, heeft echter voldoende hoge dertigers om dit voorjaar 2019 mee te compenseren.
Het meerrecord is 28 kilo.2016
Ook zonder deze vis is het een schitterend water waar u héél veel runs kunt verwachten!
Als bijvangsten kunt u graskarper en koi verwachten. Geen brasem, geen poisson chats en geen kreeftjes.

* 1 Lbs = 0,91 pond = 0,45 kilo.
 

Regelementen :

Aankomst: 10.00 a 11.30 uur of 13.30 t 16.00  uur
Vertrek    : 10.00 uur 

 No Kill, de vis dient altijd levend en gezond teruggezet te worden:

 

Reglement Bel Foret

1.   Bij aankomst (Na 09.00 en voor 13.00 uur is het beheer zeker aanwezig) bij het grote hek rij door naar de Parking en meldt u aan bij het beheer. Buiten de reguliere tijden bel: +33687227227

2.     Per stek mag er met maximaal 4 hengels gevist worden. I.g.v.gedeelde stek 3 p.p.Laat hengels nooit onbewaakt achter met de lijnen in het water.

3.     Het vissen met haken zonder weerhaak is verboden, het gebruik van een Microbarb haak is wel toegestaan. Bent hooks en dubbele haken zijn ten strengste verboden.
Op het PURE fishing resort wordt gevist met een minimale haakmaat 7 en maximaal haakmaat 4.

4.     Het is niet toegestaan om vissen in zakken te bewaren (alleen vissen die extra aandacht nodig hebben of op aanwijzing van de opzichter. De vissen dienen direct na fotograferen weer (levend en gezond) terug te worden gezet. Beschadigde vissen moeten direct worden gezakt en gemeld bij het management voor eventuele quarantaine

5.     Vissen niet onnodig uit het water laten. De vis mag niet staand vastgehouden worden, voor de foto moet je door de knieën. Altijd boven de mat. Breng de mat naar de vis, niet de vis naar de mat. Bij transporteren van vis van het water naar de mat geldt: Spreidblok los, borstvinnen naar binnen, schepnet inrollen, en met twee handen aan de steel uit het water nemen. Steur en graskarper in het water onthaken, snel één foto en dan weer laten zwemmen. Deze vissoorten kunnen niet tegen onthaakmatten en fotosessies

6.     Wond Desinfectiemiddel als Klinic is verplicht. U dient dit altijd voor handen te hebben wanneer het beheer daar om vraagt.

7.     Zorg ervoor dat je alle spullen bij de hand hebt als je een vis vangt: een emmer water, Klinic, natte doek, grote dikke onthaakmat (1m+), veiligheidsweegzak, en een net van minimaal 42”, 50”. Let op dat je het materiaal nat maakt voor je er een vis op landt.

8.     Gebruik geen gevlochten lijnen, leadcore of shokleaders of voorslag, deze zijn streng verboden. Geen vastloodmontages. Alleen visvriendelijke “riggs”gebruiken zoals safety’ riggs’. Lijndikte (nylon) die wij toestaan is minimaal 28/100 en Max 35/100.

9.     Het is niet toegestaan in bomen te klimmen of takken af te breken. Houdt rekening met het milieu en voorkom aantasting aan de schoonheid van de natuur. Laat geen vuilnis, peukjes, bierdoppen of vislijnen rondslingeren.

10.  Open vuur is verboden (laat geen sigaretten-peuken achter en verzamel ze apart van de rest van het afval bijvoorbeeld in een emmer).

11.  Zonder uw bijdrage kunnen wij geen goed management voeren.Geef de catch reports door aan het management (zorg voor een mooie foto!). Fotografeer alle vissen van 18 kilo plus van twee kanten, links en rechts. Het is toegestaan het water te betreden om visfotos te maken.

12.  Particles, noten, granen, zijn verboden anders dan door het management verstrekt. Pellets en tarwe zijn verkrijgbaar bij het meer.

13.  Een baitboat is toegestaan mits alleen binnen het bereik van je stek word gebruikt. Gebruik van een boot is toegestaan en een must.

14.  De meren liggen in een rustige omgeving houdt hier rekening mee evenals met andere vissers. Respecteer elkaars privacy. Dus niet schreeuwen, Harde muziek aanzetten. Stalken (rondlopen met hengel) is ten strengste verboden. Zwemmen of rondlopen  in de meren is verboden anders dan voor het maken van een visfoto. In de rivier is waden op eigen risico.

15.  Alleen binnen de stekgrenzen mag gevist worden. Het vissen onder de Brug op JRC is verboden. Ook het ‘wegleggen’ van een hengel in een naastgelegen stek of zelf meer is verboden. Het is tevens verboden om in de kweekvijvers te vissen zonder uitdrukkelijke toestemming van het beheer.

16.  Het gebruik van markers in de zin van staafmarkers is toegestaan indien de staafmarker zo is afgewerkt dat dit niet voor problemen zorgt. Markers zijn ook ter plaatse te huur. Draadmarkers zijn verboden.

17.  Alleen groene bivvy’s gebruiken, geen camping- of partytenten. Op de daar voor aangewezen plaatsen op de stek.

18.  Gebruik de toiletten. Het is verboden om in de natuur uw behoefte te doen. Dit geldt niet alleen voor de grote maar zeker ook de kleine boodschap! Bij hoge nood plas in het water niet tegen een boom.

19.  Indien de accommodatie niet word achtergelaten zoals deze in den beginne aan u is opgeleverd, worden de schoonmaakkosten verrekend met uw borg / eindafrekening.

20.  Het management heeft het recht de visuitrusting en voer/aas te controleren. Indien het vermoeden heerst van (vis)diefstal heeft het management de keuze om uw auto te doorzoeken dan wel direct de lokale politie in te schakelen. Op het vervoeren van levende vis zonder vergunning staat 20.000 euro boete.

21. Het is verboden om gebruik te maken van een aggregaat. Electra is voorhanden in het sanitairgebouw.

22. U dient uw eigen vuilniszakken mee te nemen en het vuilnis volgens de Franse wetgeving te scheiden

23. Het is verboden om gebruik te maken van uw auto tussen 22.00 en 06.00uur, bij calamiteiten vervalt deze regel. Houdt u aan de aangegeven max. snelheid. Auto’s dienen na het lossen van de materialen op de aangegeven parkeerplaats te worden geparkeerd. In rustige periodes kan het management hiervan afwijken.

24. Bij het gebruik van een boot is het dragen van een reddingsvest altijd verplicht en u dient deze zelf bij u te hebbenHet dragen van een waadpak of lieslaarzen in de boot is ten strengste verboden. Kinderen onder de 18 jaar dienen altijd onder begeleiding te blijven van een volwassene.

25. Geboekte stekken zijn bindend en er mag niet worden ‘verkast’, tenzij het beheer anders beslist. Vraag dus toestemming.

26. Het zich bevinden op een van de (schier)eilanden is ten strengste verboden.

27 Uw Hond mag alleen in de daarvoor aangewezen ‘Uitlaatzone’ worden uitgelaten en op het terrein dient hij te allen tijde aangelijnd te zijn. Behoeften op het terrein dienen te worden opgeruimd.

28.Bij Aankomst wordt door het beheer € 20,- borg per visser gevraagd en € 100, - borg in rekening gebracht bij verhuur van een Chalet. Bij schade, vervuiling of niet nakomen van afspraken kan deze (deels) worden ingehouden.

29 Op het terrein wordt niet sneller gereden met de auto dan 20 km p uur. Op de paden tussen de meren rijdt u stapvoets met en snelheid van 5 Km. Dit om overlast voor andere vissers te mijden.

30. Verhuurde of geleende spullen zullen weer moeten worden opgeleverd zoals deze bij verhuur zijn meegegeven.

31. Het management behoudt zich het recht toe een vakantie eerder te beëindigen indien men zich niet houdt aan de gestelde eisen zoals hierboven beschreven, of indien men schade toebrengt aan anderen. Je hebt geen recht op een vergoeding of restitutie indien je verwijderd bent. Eventuele schade zal worden verhaald op degene die bij Carp Connections heeft geboekt.

Na verblijf is het verplicht om af te melden bij het beheer. Indien wordt besloten zonder gedag te vertrekken vervalt het recht op restitutie van de borg.

Wij wensen u een plezierig verblijf toe en een goede vangst!

377 km.  Breda vs. Le Chemin   (klik op het Google logo).

Omdat de meren van Bel Eaux geen adres hebben spreken wij af op een 'meetingpoint' vlakbij.
Navigatie: Frankrijk, Le Chemin 51800,  9 Rue Basse (Parkeren voor de kerk, zie foto)
Eenmaal aangekomen bel beheerder Sébastien: +33(0)687227227 en geef aan: "Reservation nummer #???? are at 'Meetingpoint'.
Klik nog even op Google maps zodat je zeker weet waar je moet wezen.

Het meetingpoint in het dorpje Le Chemin, je bent er nu bijna!

Niet vissende gasten op stekken 3,4,5,6,7,8
Er mogen per stek maximaal twee niet vissende gasten bivakkeren.
Eventuele gasten in de Chalet zijn gratis (let op totaal maximaal 6 personen per chalet).
Prijs per nacht € 9,-

Hond mits aangelijnd en gebruik van poepzakjes
Prijs per nacht € 2,50

Het Meer overzicht

Het Meer overzicht

Stek4

Stek4

Veranda

Veranda

Woonkamer

Woonkamer

Keuken volledig uitgerust, boiler, koelkast, magnetron, fornuis.

Keuken volledig uitgerust, boiler, koelkast, magnetron, fornuis.

Badkamer, toilet, wastafel

Badkamer, toilet, wastafel

Keuken voorzien van gerei

Keuken voorzien van gerei

2 slaapkamers met ieder tweepersoonsbed en enkele bovenslaper

2 slaapkamers met ieder tweepersoonsbed en enkele bovenslaper

Electrisch verwarmd

Electrisch verwarmd

Het Meer overzicht

Het Meer overzicht

Bel Foret

Bel Foret Bel Foret Bel Foret

ChaletQ

ChaletQ ChaletQ ChaletQ ChaletQ

ChaletStek2Mei2011

ChaletStek2Mei2011 ChaletStek2Mei2011 ChaletStek2Mei2011 ChaletStek2Mei2011 ChaletStek2Mei2011

Faciliteiten

Faciliteiten Faciliteiten Faciliteiten

Kevin Mol

Kevin Mol Kevin Mol Kevin Mol

Map2018

Map2018

Mei2011Ruud

Mei2011Ruud Mei2011Ruud Mei2011Ruud Mei2011Ruud Mei2011Ruud Mei2011Ruud Mei2011Ruud Mei2011Ruud Mei2011Ruud Mei2011Ruud Mei2011Ruud Mei2011Ruud Mei2011Ruud

RobDePauw

RobDePauw RobDePauw RobDePauw RobDePauw

Stek 4

Stek 4 Stek 4

stekindeling

stekindeling

Vangsten April 2012

Vangsten April 2012 Vangsten April 2012

VangstenApril2012

VangstenApril2012 VangstenApril2012 VangstenApril2012 VangstenApril2012 VangstenApril2012 VangstenApril2012 VangstenApril2012

Vansten April 2012

Vansten April 2012

Visbestand

Visbestand Visbestand Visbestand Visbestand Visbestand Visbestand Visbestand Visbestand Visbestand