Bel Saules: Lake exclusive incl 2 vissers

Bel Saules: Lake exclusive incl 2 vissers


Bel Saules bezoek je voornamelijk voor de mooie natuur, rust en aktie (runs). Het is geen expliciet dikke vissen water. Daar is de prijs dan ook naar

Faciliteiten en prijzen
2 slaapkamers 24h nachtvissen 4 hengels bait boats toegestaan karper 9-23 karper graskarper koi beheerder bbq faciliteit Noord Frankrijk chalet 6 pompwater dubbel bed enkel bed Engels gesproken Frans gesproken electriciteit aanwezig douche prive wc openbaar honden aangelijnd koelkast bosrijke omgeving na lossen auto op parkeerplaats stapelbed 3pers radio veranda
Prijzen
Vrijdag tot maandag (Weekend): € 262.50
Maandag tot vrijdag (Midweek): € 350.00
Weekend + Midweek: € 562.50

Klik in de agenda je AANKOMSTDATUM:

Klik in de agenda je VERTEKDATUM:

Kies opties
Extra visser
Hond(en)
Niet vissersHet Meer

Bel Forêt gelegen in de bossen van de Bel Val, Champagne regio, maakt onderdeel uit van een groot complex van maarliefst 22 meren variërend in grootte van 1 tot 16 hectare. Hiervan worden veel kleine meren gebruikt voor de kweek van K1 karpertjes tot 9 kilo. Deze werden voorheen verkocht aan onze andere meren maar sinds 2009 zijn er twee meren in exploitatie genomen en wordt een derde momenteel voorbereid.
Bel Forêt telt maarliefst 10 hectare, het bodemverloop is schoon en glad tot zo ‘n 2 meter diep, de oevers van riet voorzien en kleiachtig met grind.
De stekken zijn ruim gestoken, bieden voldoende ruimte om met  4 hengels te bevissen  en de prijs van 350/week meer dan waard! Het is zelfs goed te doen om een stek te delen en met twee personen met  6 hengels te bevissen
Tip: Boek twee single stekken en bevis met 8 hengels vanaf één stek het hele gebied. Hiervoor zijn enkele zéér goede combinaties te maken op dit meer.
Tip: BelForet ligt midden tussen de uitgestrekte bossen. In deze bossen wonen herten, zwijnen en vossen. Een meer is altijd een trekplijster voor wild. Wie bang is voor deze dieren raden wij een van onze andere bestemmingen aan.

 

Faciliteiten

Er mag gebruik worden gemaakt van de douche en toilet faciliteiten van het naastgelegen BelVare.
Het privé terrein is groot voor een sluitende omheining echter zijn de toegangswegen naar de meren afsluitbaar en niet toegankelijk voor publiek.

Visbestand

Bel Saules beschikt over een bestand van zo'n 150 vissen, zeer gevarieerd van 2 tot 20 kilo.
Ook is de kans groot dat je een koi vangt, hiervan zwemmen er veel in vele varianten.
Aktie / runs water.

Regelementen :

Aankomst: 12.00 uur
Vertrek    : 10.00 uur 

 No Kill, de vis dient altijd levend en gezond teruggezet te worden:

 

Reglement Bel Saules

1.   Bij aankomst (Na 09.00 en voor 13.00 uur is het beheer zeker aanwezig) bij het grote hek rij door naar de Parking en meldt u aan bij het beheer. Buiten de reguliere tijden bel: +33687227227

2.     Per stek mag er met maximaal 4 hengels gevist worden. I.g.v.gedeelde stek 3 p.p.Laat hengels nooit onbewaakt achter met de lijnen in het water.

3.     Het vissen met haken zonder weerhaak is verboden, het gebruik van een Microbarb haak is wel toegestaan. Bent hooks en dubbele haken zijn ten strengste verboden.
Op het PURE fishing resort wordt gevist met een minimale haakmaat 7 en maximaal haakmaat 4.

4.     Het is niet toegestaan om vissen in zakken te bewaren (alleen vissen die extra aandacht nodig hebben of op aanwijzing van de opzichter. De vissen dienen direct na fotograferen weer (levend en gezond) terug te worden gezet. Beschadigde vissen moeten direct worden gezakt en gemeld bij het management voor eventuele quarantaine

5.     Vissen niet onnodig uit het water laten. De vis mag niet staand vastgehouden worden, voor de foto moet je door de knieën. Altijd boven de mat. Breng de mat naar de vis, niet de vis naar de mat. Bij transporteren van vis van het water naar de mat geldt: Spreidblok los, borstvinnen naar binnen, schepnet inrollen, en met twee handen aan de steel uit het water nemen. Steur en graskarper in het water onthaken, snel één foto en dan weer laten zwemmen. Deze vissoorten kunnen niet tegen onthaakmatten en fotosessies

6.     Wond Desinfectiemiddel als Klinic is verplicht. U dient dit altijd voor handen te hebben wanneer het beheer daar om vraagt.

7.     Zorg ervoor dat je alle spullen bij de hand hebt als je een vis vangt: een emmer water, Klinic, natte doek, grote dikke onthaakmat (1m+), veiligheidsweegzak, en een net van minimaal 42”, 50”. Let op dat je het materiaal nat maakt voor je er een vis op landt.

8.     Gebruik geen gevlochten lijnen, leadcore of shokleaders of voorslag, deze zijn streng verboden. Geen vastloodmontages. Alleen visvriendelijke “riggs”gebruiken zoals safety’ riggs’. Lijndikte (nylon) die wij toestaan is minimaal 28/100 en Max 35/100.

9.     Het is niet toegestaan in bomen te klimmen of takken af te breken. Houdt rekening met het milieu en voorkom aantasting aan de schoonheid van de natuur. Laat geen vuilnis, peukjes, bierdoppen of vislijnen rondslingeren.

10.  Open vuur is verboden (laat geen sigaretten-peuken achter en verzamel ze apart van de rest van het afval bijvoorbeeld in een emmer).

11.  Zonder uw bijdrage kunnen wij geen goed management voeren.Geef de catch reports door aan het management (zorg voor een mooie foto!). Fotografeer alle vissen van 18 kilo plus van twee kanten, links en rechts. Het is toegestaan het water te betreden om visfotos te maken.

12.  Particles, noten, granen, zijn verboden anders dan door het management verstrekt. Pellets en tarwe zijn verkrijgbaar bij het meer.

13.  Een baitboat is toegestaan mits alleen binnen het bereik van je stek word gebruikt. Gebruik van een boot is niet toegestaan echter wordt meestal oogluikend toegestaan als het meer niet vol zit.

14.  De meren liggen in een rustige omgeving houdt hier rekening mee evenals met andere vissers. Respecteer elkaars privacy. Dus niet schreeuwen, Harde muziek aanzetten. Stalken (rondlopen met hengel) is ten strengste verboden. Zwemmen of rondlopen  in de meren is verboden anders dan voor het maken van een visfoto. In de rivier is waden op eigen risico.

15.  Alleen binnen de stekgrenzen mag gevist worden. Het vissen onder de Brug op JRC is verboden. Ook het ‘wegleggen’ van een hengel in een naastgelegen stek of zelf meer is verboden. Het is tevens verboden om in de kweekvijvers te vissen zonder uitdrukkelijke toestemming van het beheer.

16.  Het gebruik van markers in de zin van staafmarkers is toegestaan indien de staafmarker zo is afgewerkt dat dit niet voor problemen zorgt. Markers zijn ook ter plaatse te huur. Draadmarkers zijn verboden.

17.  Alleen groene bivvy’s gebruiken, geen camping- of partytenten. Op de daar voor aangewezen plaatsen op de stek.

18.  Gebruik de toiletten. Het is verboden om in de natuur uw behoefte te doen. Dit geldt niet alleen voor de grote maar zeker ook de kleine boodschap! Bij hoge nood plas in het water niet tegen een boom.

19.  Indien de accommodatie niet word achtergelaten zoals deze in den beginne aan u is opgeleverd, worden de schoonmaakkosten verrekend met uw borg / eindafrekening.

20.  Het management heeft het recht de visuitrusting en voer/aas te controleren. Indien het vermoeden heerst van (vis)diefstal heeft het management de keuze om uw auto te doorzoeken dan wel direct de lokale politie in te schakelen. Op het vervoeren van levende vis zonder vergunning staat 20.000 euro boete.

21. Het is verboden om gebruik te maken van een aggregaat. Electra is voorhanden in het sanitairgebouw.

22. U dient uw eigen vuilniszakken mee te nemen en het vuilnis volgens de Franse wetgeving te scheiden. 

23. Het is verboden om gebruik te maken van uw auto tussen 22.00 en 06.00uur, bij calamiteiten vervalt deze regel. Houdt u aan de aangegeven max. snelheid. Auto’s dienen na het lossen van de materialen op de aangegeven parkeerplaats te worden geparkeerd. In rustige periodes kan het management hiervan afwijken.

24. Bij het gebruik van een boot is het dragen van een reddingsvest altijd verplicht en u dient deze zelf bij u te hebbenHet dragen van een waadpak of lieslaarzen in de boot is ten strengste verboden. Kinderen onder de 18 jaar dienen altijd onder begeleiding te blijven van een volwassene.

25. Geboekte stekken zijn bindend en er mag niet worden ‘verkast’, tenzij het beheer anders beslist. Vraag dus toestemming.

26. Het zich bevinden op een van de (schier)eilanden is ten strengste verboden.

27 Uw Hond mag alleen in de daarvoor aangewezen ‘Uitlaatzone’ worden uitgelaten en op het terrein dient hij te allen tijde aangelijnd te zijn. Behoeften op het terrein dienen te worden opgeruimd.

28.Bij Aankomst wordt door het beheer € 20,- borg per visser gevraagd en € 100, - borg in rekening gebracht bij verhuur van een Chalet. Bij schade, vervuiling of niet nakomen van afspraken kan deze (deels) worden ingehouden.

29 Op het terrein wordt niet sneller gereden met de auto dan 20 km p uur. Op de paden tussen de meren rijdt u stapvoets met en snelheid van 5 Km. Dit om overlast voor andere vissers te mijden.

30. Verhuurde of geleende spullen zullen weer moeten worden opgeleverd zoals deze bij verhuur zijn meegegeven.

31. Het management behoudt zich het recht toe een vakantie eerder te beëindigen indien men zich niet houdt aan de gestelde eisen zoals hierboven beschreven, of indien men schade toebrengt aan anderen. Je hebt geen recht op een vergoeding of restitutie indien je verwijderd bent. Eventuele schade zal worden verhaald op degene die bij Carp Connections heeft geboekt.

Na verblijf is het verplicht om af te melden bij het beheer. Indien wordt besloten zonder gedag te vertrekken vervalt het recht op restitutie van de borg.

Wij wensen u een plezierig verblijf toe en een goede vangst!

377 km.  Breda vs. Le Chemin   (klik op het Google logo).

Omdat de meren van Bel Eaux geen adres hebben spreken wij af op een 'meetingpoint' vlakbij.
Navigatie: Frankrijk, Le Chemin 51800,  9 Rue Basse(parkeren voor de kerk zie foto).
Eenmaal aangekomen bel beheerder Sébastien: +33(0)687227227 en geef aan: "Reservation nummer #???? are at 'Meetingpoint'.
Klik nog even op Google maps zodat je zeker weet waar je moet wezen.

Het meetingpoint in het dorpje Le Chemin, je bent er nu bijna!

Niet vissende gasten
Er mogen maximaal 3 niet vissende gasten op de stek boeken
Prijs per nacht € 9,-

Hond mits aangelijnd en gebruik van poepzakjes
Prijs per nacht € 2,50

25kg. High nutriënt Carp Pellets
Prijs € 47,50 (slechts € 1,90/Kg.)  

Vangsten Maart 2014

Vangsten Maart 2014 Vangsten Maart 2014 Vangsten Maart 2014 Vangsten Maart 2014 Vangsten Maart 2014 Vangsten Maart 2014

Het meer

Het meer Het meer Het meer Het meer Het meer Het meer Het meer: *
: *
: *