Home -> Visvakanties -> Noord Frankrijk -> Noord Frankrijk, wij gaan tot 450km. van Breda -> Berkley lake -> Le Chenet: Stek, Prijs en Beschikbaarheid -> BERKLEY lake, Le Chenet: Stek 5+6, inclusief 2 uitbreidbaar tot max 3 vissers

BERKLEY lake, Le Chenet: Stek 5+6, inclusief 2 uitbreidbaar tot max 3 vissers

BERKLEY lake, Le Chenet: Stek 5+6, inclusief 2 uitbreidbaar tot max 3 vissers

Op de stek bevind zich een stroompunt alwaar ook drinkwater te tappen valt. Berkley 5+6 is een ruime stek met voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een camper of een viertal bivvy's. De stek is met de auto aan te rijden. deze moet na lossen weer op de P bij het op loopafstand gelegen toiletgebouw worden geparkeeerd.
De stek is geschikt voor twee vissers met 8 hengels, mogelijk drie vissers met 9 hengels.

Faciliteiten en prijzen
24h nachtvissen afgesloten omheining 4 hengels bait boats toegestaan boot toegestaan karper graskarper steur zilverkarper zoetwaterkreeft beheerder bivvy stekken Noord Frankrijk drinkwater Duits gesproken Engels gesproken Frans gesproken NL gesproken electriciteit in faciliteiten douche openbaar wc openbaar honden aangelijnd wifi kampvuurplaats koelkast vers brood service materiaalverhuur materialen aas shop weidegrond omgeving picnic plaats
Prijzen
Vrijdag tot maandag (Weekend): € 350.00
Maandag tot vrijdag (Midweek): € 420.00
Weekend + Midweek: € 700.00

Klik in de agenda je AANKOMSTDATUM:

Klik in de agenda je VERTEKDATUM:

Kies opties
Extra Visser
Gast(en)
Hond(en)
standplaats camperHuisregels 2018

Aankomst: v.a. 09.00 uur / Stekoplevering : uiterlijk 10.00 uur 

Dit reglement vindt je in clubhuis, toiletgebouw, de huisjes en op carpconnections.com.

1.   Bij aankomst (Na 09.00 en voor 12.00 uur is het beheer zeker aanwezig) bij het grote hek rij door naar de Parking en meldt u aan bij het beheer (Clubhuis). Bij aankomst buiten de reguliere tijden bel tijdens kantooruren HQ. : +31653739938 beheerder Dhr. Hans Sissingh

2.     Per stek mag er met 4 hengels gevist worden. I.g.v.gedeelde stek 3 p.p. Kinderen <16 mogen alleen vissen onder begeleiding volwassene. Laat hengels nooit onbewaakt achter met de lijnen in het water. Blijf binnen 50m. van de vissende hengels! Niet vissende gasten mogen niet vissen.

3.     Het vissen met haken zonder weerhaak is verboden, dus weerhaak verplicht, het gebruik van een Microbarb haak is wel toegestaan. Bent hooks, long shanks en dubbele/triple haken zijn ten strengste verboden. Op het Resort Du Der wordt gevist met een minimale haakmaat 6 en maximaal haakmaat 2.

4.   Het is niet toegestaan om vissen in zakken te bewaren Recovery slings alleen bij calamiteiten per SMS/app. gemeld en met toestemming van de beheerder. Maak de foto’s direct na het landen van de vis, als hij moe en rustig is.

5.   ‘Aanslaan’ ook wel ‘haak zetten’ genoemd, is ten strengste verboden en kan tot onmiddellijke verwijdering van het Resort leiden. Karper haakt zichzelf. Informeer eventueel voorafgaand aan uw sessie.

6.   Dril rustig met een gevoelige losse slip. Neem de tijd, 30 minuten is héél gebruikelijk. Nooit blokken, trekken, takelen of de slip dicht draaien. Laat de vissen nooit langer dan vijf minuten (5 min.) uit het water. Neem voor het terugzetten van de vis gerust de tijd tot de vis zelf wil wegzwemmen!

7.   Minimaal 1 landingsnet van 1 meter doorsnee per visser is verplicht. Laat na landen de vis in het water. Zorg dat de dikke 1 meter lange onthaakmat kort achter het landingsnet ligt! Alleen zachte onthaakmatten van 1 meter of langer, voorzien van zachte schuimrubberen of opblaasbare opstaande randen. Cradles of andersoortige stellages met harde stangen zijn verboden.

8.   Een degelijke recovery sling is verplicht. Schuif na landen de vis met net en al in een recovery- of way-sling. Ontkoppel de net-steel. Controleer de vinnen en staart op ‘knakken’ en til de vis met de sling in de mat die naast het net ligt. Verplaats de vis alléén middels sling of middels de mat! Het gesjouw met vissen in een landingsnet is ten strengste verboden!
De vissen dienen direct na fotograferen weer (onbeschadigd en gezond) terug te worden gezet. Breng hiertoe de mat naar het water en zet de vis middels de sling op dezelfde wijze weer terug! Beschadigde vissen moeten direct worden geslingd en gemeld SMS/app. bij H.Q. voor eventuele quarantaine.

9.     Vissen niet onnodig uit het water laten. De vis mag niet staand vastgehouden worden, voor de foto moet je door de knieën op de hurken. Altijd boven de mat. Breng de mat naar de vis, niet de vis naar de mat. Bij transporteren van vis van het water naar de mat geld: Spreidblok los, borstvinnen naar binnen en tillen altijd dmv. een recovery- of way-sling!

10.     Wond desinfectiemiddel als ‘Carp Care’ (vloeibare, niet afwasbare, desinfectie plijster) is verplicht. U dient dit altijd voor handen te hebben wanneer het beheer daar om vraagt. Ga niet zelf aan een vis lopen dokteren. Bij twijfel maak een foto en sms deze aan het beheer, doe vervolgens de vis in een sling.

11.     Zorg ervoor dat je alle spullen bij de hand hebt als je een vis vangt:
-1- een emmer water om de mat nat te houden en eventueel de vis schoon te spoelen voor de foto
-2- Carp care, natte handdoek, grote onthaakmat (1m+) direct achter het landingsnet, veiligheidszak (safety sling) of weegzak, en een net van minimaal 42”, 50”. Let op dat je het materiaal nat maakt voor je er een vis op landt.
-3-. fotocamera, liefst op statief

12.     Gevlochten lijn als hoofdlijn is verboden, in de rig mag deze worden verwerkt (max 35/100). Leadcore of shokleaders eveneens, deze zijn streng verboden. Geen vastloodmontages/geknoopt lood, gebruik dus clips in combinatie met hit en run systeem / en of inline lood. De vis moet ten alle tijden de volledige lijn na de rigwartel kunnen lossen, dus nooit hoofdlijn op de rigwartel knopen. Alleen visvriendelijke “riggs”gebruiken zoals safety’ riggs’. Hoofdlijndikte (nylon) die wij toestaan is 35/100, gebruik deze dan ook om lijnbreuk te voorkomen.
Alleen op Etg de la Haije (JRC lake) is tien meter voorslag toegestaan (3x hengellengte tot 50/100), alléén mits er gebruik wordt gemaakt van een boot om de vis op te halen!
Controleer na iedere keer binnenhalen of de voorslag niet gebraamd is!
Lijnen worden op ‘versheid’ gecontroleerd. Zorg voor nieuwe en schone lijnen, zonder rafels/bramen, die niet met twee handen kapot te trekken zijn.

13.     Het is niet toegestaan in bomen te klimmen of takken af te breken. Houdt rekening met het milieu en voorkom aantasting aan de schoonheid van de natuur. Laat geen vuilnis, peukjes, bierdoppen of vislijnen rondslingeren. Autos rijden alleen op de verharde paden, dus nooit over de grasvelden. Dit geld ook voor tijdelijk parkeren bij de stek, altijd op het grind, nooit op het gras!

14.  Open vuur is verboden. BBQen is toegestaan.

15.  Zonder uw bijdrage kunnen wij geen goed management voeren. Geef de vangstrapporten door aan het management (zorg voor een mooie foto!). Fotografeer alle vissen van 20 kilo plus van twee kanten, links en rechts. Het is toegestaan, aanbevolen, het water te betreden om visfotos te maken.

16.  Particles, noten, álle granen, zijn verboden anders dan door het management verstrekt. Pellets zijn verkrijgbaar bij het meer. Conserven zoete mais/kikkererwten/bonen uit blik uitgezonderd.

17.  Een baitboat is toegestaan mits alleen binnen het bereik van je stek word gebruikt, max 100 meter en vaar je lijn niet langs/over plateaus als je geen boot hebt om de vis op te halen!

18.  De meren liggen in een rustige omgeving houdt hier rekening mee evenals met andere vissers. Respecteer elkaars privacy. Dus niet schreeuwen, Harde muziek aanzetten. Stalken (rondlopen met hengel) is ten strengste verboden. De vis MOET vanaf de aangelegde stek worden gedrild! Elders dan vanaf de stek mogen geen hengels worden gepositioneerd. Zwemmen of rondlopen  in de meren is verboden anders dan voor het maken van een visfoto. In de rivier is waden op eigen risico.
Alcohol of drugsgebruik is verboden. Terwijl de lijnen‘in’ liggen drink je niet!

19.  Alleen binnen de stekgrenzen mag gevist worden. Het vissen onder de Brug op JRC is verboden. Ook het ‘wegleggen’ van een hengel in een naastgelegen stek is verboden. Houd de rodpod/hengel-steunen op de aangelegde stek. Het is tevens verboden om in de kweekvijvers te vissen tenzij het management toestemming geeft om een middagje met kinderen te pennen op kleine visjes.

20.  Het gebruik van markers in de zin van staafmarkers is toegestaan indien de staafmarker zo is afgewerkt dat dit niet voor problemen zorgt. Markers zijn ook ter plaatse te huur. Draadmarkers / H-markers zijn verboden!

21.  Alleen groene bivvy’s gebruiken, geen camping- of partytenten. Opzetten op de daar voor aangewezen plaatsen op de stek, binnen de stekgrenzen. Groene kooktent/screenhouse toegestaan.

22.  Gebruik de toiletten. Het is verboden om in de natuur uw behoefte te doen. Dit geldt niet alleen voor de grote maar zeker ook de kleine boodschap! Plassen in het meer is bij hoge nood toegestaan.

23.  Indien de accommodatie niet word achtergelaten zoals deze in den beginne aan u is opgeleverd, worden de schoonmaakkosten verrekend met uw borg / eindafrekening.

24.  Het management heeft het recht de visuitrusting en voer/aas te controleren. Indien het vermoeden heerst van (vis)diefstal heeft het management de keuze om uw auto te doorzoeken dan wel direct de lokale politie in te schakelen. Op het vervoeren van levende vis zonder transportvergunning staat 20.000 euro boete. Let op, in Frankrijk wordt het bewaren van levende vis in een zak of sling ook als transport beschouwd en bestraft als poging tot diefstal!

25. Het is verboden om gebruik te maken van een aggregaat. Stroom voor batterijen laden is voor algemeen gebruik in het sanitairgebouw. Op de stekken JRC 1,2,3,4,7 en BERKLEY1,3,10, eiland.

26. U dient uw eigen vuilniszakken mee te nemen en het vuilnis volgens de Franse regelgeving te scheiden. Als u niet beschikt over vuilniszakken zullen de kosten van zakken op u worden verhaald. Glas in de glasbak bij clubhuis, plastic en papier in de gratis transparante zak (geen etensresten noch flessen), overig huisvuil in comozak (container ingang). Grofvuil mee naar huis nemen!

27. Het is verboden om gebruik te maken van uw auto tussen 22.00 en 06.00uur, bij calamiteiten vervalt deze regel. Houdt u aan de aangegeven max. snelheid. Auto’s dienen na het lossen van de materialen op de aangegeven parkeerplaats te worden geparkeerd. In rustige periodes kan het management hiervan afwijken. Gebruik de paden, niet het grasveld.

28. Bij het gebruik van een boot is het dragen van een reddingsvest altijd verplicht en u dient deze zelf bij u te hebben. Reddingsvest of boot zijn wel ter plaatse te huur. Het dragen van een waadpak of lieslaarzen in de boot is ten strengste verboden. Kinderen onder de 18 jaar dienen altijd onder begeleiding te blijven van een volwassene.

29. Geboekte stek is bindend, er mag niet worden ‘verkast’ tenzij het beheer anders beslist. Overleg!

30. Het zich bevinden op een van de eilanden is ten strengste verboden.

31. Uw Hond mag alleen in de ‘Uitlaatzone’ worden uitgelaten en op het terrein dient hij te allen tijde aangelijnd te zijn. Behoeften op het terrein dienen te worden opgeruimd. Poepzakjes verplicht!

32.Bij Aankomst wordt door het beheer € 20,- borg per visser gevraagd en € 100, - borg in rekening gebracht bij verhuur van een Chalet. Ook in geval van verhuur van materialen wordt borg gevraagd.
Bij schade, vervuiling of niet nakomen van afspraken kan deze (deels) worden ingehouden of vind een na-facturatie plaats. Eventuele schade dient direct na constatering te worden gemeld via SMS aan HQ.

33. Op de paden tussen/rond de meren rijdt u stapvoets met en snelheid van 5 Km. Dit om overlast voor andere vissers te mijden. De auto mag tot de stek worden gereden, geparkeerd op het grind, aldaar worden gelost doch dient vervolgens voor zonsondergang op de parkeerplaats (P.) bij het clubhuis te worden gezet!

34. Verhuurde spullen, ook aasemmers, zullen weer moeten worden opgeleverd zoals deze bij verhuur zijn meegegeven. Eventuele schade dient direct na constatering te worden gemeld via SMS aan +31653739938

35. Het management behoudt zich het recht toe een vakantie eerder te beëindigen indien men zich niet houdt aan de gestelde eisen zoals hierboven beschreven, of indien men schade toebrengt aan anderen. Je hebt geen recht op een vergoeding of restitutie indien je verwijderd bent. Eventuele schade zal worden verhaald op degene die bij Carp Connections heeft geboekt.

36. Club members
Wie in bezit is van een memberspas (H.Q.) heeft alle drie de karpermeren bevist, gedraagt zich conform de normen van het beheer en heeft daarmee de volgende privileges verdiend:
a. Code van het hek, recht om andere vissers/gasten binnen of buiten te laten.
b. Aank./vertrek buiten reguliere aankomsttijden en zelfstandig installeren op gereserveerde stek. SMS melding.
c. Het bewaren van karpers in een sling, langer dan de toegestane 30 minuten.
d. Het parkeren van de auto achter de stek.
e. Individueel vissen / 1 visser op de stek.
f. Gebruik maken van het clubhuis, ook als het beheer niet aanwezig is.

Niet members
Tussen 09.00 en 11.00 uur is het hek open. Buiten deze tijden bel 0653739938 of vraag een member.
Het is verboden de bezittingen van het beheer, rondom en in het clubhuis, servicehok wc’s, zoals de golfcar, tractormaaier, personenbusje enz. te gebruiken.

Na verblijf is het verplicht om af te melden bij het beheer. Indien wordt besloten zonder gedag te zeggen, te vertrekken vervalt het recht op restitutie van de borg.

Niet vissende gasten
Er mogen per stek maximaal twee niet vissende gasten bivakkeren. Eventuele gasten in de accommodaties afhankelijk van het aantal bedden. Prijs niet vissers per nacht € 9,-
Hond mits aangelijnd en gebruik van poepzakjes
Prijs per nacht € 2,50
Overige activiteiten
Kanovaren op de Marne v.a. €20,- p.p. / 3 uur
Bustripje naar Lac du Der Chantecoq € 20,- p.p. / 3 uur
Vers brood / eieren
Dagelijks komt het beheer het Resort bezoeken tussen 09 en 11 uur.
brood dient van te voren te worden besteld voor de gehele week á € 1,50 p.s.Particle/Pellets/Boilie-service
Uiterlijk een week voor uw verblijf kan via de mail/app. aas worden besteld. Ook kan aas worden besteld ten tijde van de broodbezorging (indien voorradig).

De Supermarktligt op 12 kilometer en is zeer ruim voorzien:
LeClerc , Adres
: Rue des Loyes, 52115 Saint-Dizier , openingst: alle dagen 8,45 tot 19,45, zon tot 11.45u.

 

Ziekenhuis, 1 Rue Albert Schweitzer, 52100 Saint-Dizier, 03 25 56 84 84
HuisartsDr Hermant, 19 Rue de L Hôpital · 03 25 04 16 20

Wij wensen u een plezierig verblijf en een goede vangst!

Hans Sissingh 0653739938 ( contact@fishingresortduder.com, Whatsapp / Messenger)
4 Chemin de Longchamps, 51290 Hauteville s. Marne, Fra

Faciliteiten

De faciliteiten op Berkley le Chenet zijn goed, nieuw en modern.
Het sanitairgebouw beschikt over twee wasruimtes ieder voorzien van toilet, douche en wastafel.
Buiten treft u een urinoir en enkele wastafels aan. Er is elektriciteit. Het water is drinkbaar!
Er bestaat de mogelijkheid om tegen betaling van het internet gebruik te maken.

Targetbestand: 350 vissen tussen de 15 en 31 (2x) kilo, met zéér veel 20+ en een aanzienlijk aantal 25+.
Enkele graskarpers en steuren.
Geen dwergmeerval, geen brasem.

Zie menu: Huisregels Fishing Resort Du Der
Zowel de hoofdboeker als alle medevissers dienen de regels te kennen en te begrijpen voor aankomst!

Klik op de Google button hieronder voor de ligging en routebeschrijving:

405 km. Breda - Resort Du Der


Adres: Frankrijk, Hauteville (sur Marne), Chemin des Longchamps, 4 

Goede reis!

geen extra info van toepassing

Uitzicht front

Uitzicht front

BERKLEY 20+

BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+ BERKLEY 20+

BERKLEY 20+ Bolle Grieze L

BERKLEY 20+ Bolle Grieze L

BERKLEY 20+ Bolle Grieze R

BERKLEY 20+ Bolle Grieze R

BERKLEY 20+ Cover Shot R

BERKLEY 20+ Cover Shot R

BERKLEY 20+ L Beunders

BERKLEY 20+ L Beunders

BERKLEY 20+ L Cc Moore

BERKLEY 20+ L Cc Moore

BERKLEY 20+ Nine Eleven L

BERKLEY 20+ Nine Eleven L

BERKLEY 20+ Nine Eleven R

BERKLEY 20+ Nine Eleven R

BERKLEY 20+ R

BERKLEY 20+ R

BERKLEY 20+ R Beunders

BERKLEY 20+ R Beunders

BERKLEY 20+ R Cc Moore

BERKLEY 20+ R Cc Moore

BERKLEY 20+ Replica

BERKLEY 20+ Replica

BERKLEY 20+ Schilderij

BERKLEY 20+ Schilderij

BERKLEY 20+ Secret Key R

BERKLEY 20+ Secret Key R

BERKLEY 20+ Waggle Waggle R

BERKLEY 20+ Waggle Waggle R

BERKLEY 20-

BERKLEY 20-

BERKLEY 20- L

BERKLEY 20- L

BERKLEY 20- R

BERKLEY 20- R: *
: *
: *