GREYS lake: Stek3, 1 visser met 4 hengels

GREYS lake: Stek3,  1 visser met 4 hengels

Mooie stek maar je bent iets verder van de auto en wc

+1
Faciliteiten en prijzen
Prijzen
Vrijdag tot maandag (Weekend): € 175.00
Maandag tot vrijdag (Midweek): € 210.00
Weekend + Midweek: € 350.00

Klik in de agenda je AANKOMSTDATUM:

Klik in de agenda je VERTEKDATUM:

Kies opties
Gast niet visser
Hond
Boot reserveren
Twee vissers met zes hengels op een stekGREYS lake maakt onderdeel uit van het Fishing Resort Du Der. Dit visvakantieparadijs staat inmiddels bekend als schoon, netjes, opgeruimd, gesnoeid en kortgemaaid, wijds en goed georganiseerd. Veruitzichten, horizon en uitgestrektheid, ruimte en vrijheid. Wind, golven, zuurstof en gezondheid. Aangelegd voor vis en visser, diepte, mooie ruime stekken, voorzien van grindpad, gazon, schaduwboom en heg. GREYS lake daarentegen is iets woester, vergelijkbaar met PENN lake. Rondom het water ligt een grasland wat slechts enkele malen per seizoen wordt gemaaid. De ongeveer dertig jaar oude grindafgraving heeft een karakteristiek oeveraanzicht. Oude dode wilgenstammen steken kaal uit de opnieuw uitgelopen dichte groene onderbegroeiing. Het bodemverloop is grillig en met zo'n twee meter gemiddeld met enkele ondiepe richels en diepere gaten vormt zich voldoende uitdaging voor de visser.

Een Nederlandstalige beheerder, die overigens vloeiend Frans spreekt mocht dat nodig zijn. Een beheerder die zélf goed vist (WCC wereldkampioen Madine(Fr.) 2015, 2e in Bolsena (It.) 2014, 2e in 2003 Amance Foret d'Orient (Fr.)). Een beheerder die dagelijks brood komt brengen op de stek, aardig is. Een manager, natuurliefhebber, dierenvriend, behulpzaam en erg begaan met het welzijn van de vis. Een man die al sinds 1994 in de toeristenindustrie werkt en weet wat vakantie is!Het Resort ligt in de Champagne Ardennes niet ver van Vitry le Francois, een uurtje onder Reims. Gelegen tussen BERKLEY en PENN lakes maken de gasten van dezelfde voorzieningen gebruik.

Faciliteiten

De faciliteiten op CHUB lake bestaan uit een toilet  voor algemeen gebruik te vinden aan het naastgelegen meer PENN lake op een paar honderd meter. Voor de douche dient men zich naar het naastgelegen JRC.BERKLEY gebouw te begeven alwaar weer een douche en toilet (1km). Er zijn fietsen te huur.
De auto mag achter de stek worden gereden om te lossen echter dient op de parkeergelegenheid te worden geplaatst bij de ingang.

Het visbestand is een mengeling van een gering oorspronkelijk bestand aangevuld met enkele handen vol uitzetters uit 2014 en 2015. Deze zullen inmiddels tussen de 15 en 20 kilo wegen. Ook zijn er in het verleden al jongbroed karpertjes van nog geen vijf kilo gevangen. Daarnaast zijn in winter 2018/19 twee uitzettingen jonge vissen gedaan tussen de 8 en 13 kilo. Als triggers zijn deze winter enkele fraaie grotere vissen uitgezet waaronder drie 20+kg schubs en twee spiegels van respectievelijk 21 en 22kg. In winter 19/20 zijn hier nog vijfentwintig nieuwe spiegels rond de dertig pond aan toegevoegd waardoor uiteindelijk het bestand naar schatting op een honderdtachtig vissen zit.
Verwacht dus niet de 'zware jongens' van JRC, BERKLEY en PENN lakes, maar meer een aktie runns lake met goede kans op dertig pond en redelijke kans op een betere vis tot 22 kg.

Zie menu: Huisregels Fishing Resort Du Der
Zowel de hoofdboeker als alle medevissers dienen de regels te kennen en te begrijpen voor aankomst!

KLIK OP BOVENSTAAND GOOGLE LOGO
405 km. GREYS des Fourches

Klik op het Google logo en bekijk de kaart:
Chemin des Longchamps 4, Hauteville, Marne
  

Weerbericht van het Pure Fishing Resort Du Der

Niet vissende gasten
Er mogen per stek maximaal twee niet vissende gasten bivakkeren.
Eventuele gasten in de accommodaties afhankelijk van het aantal bedden.
Prijs niet vissers per nacht v.a. € 12,-

Camper
Op de stekken is het toegestaan een mobilehome te plaatsen v.a. 12,- per etmaal

Hond mits aangelijnd en gebruik van poepzakjes
Prijs per nacht € 3,-

Broodservice
Er is geen lokale bakker, hiervoor moet u naar de stad. Dagelijks 08.30u. rijdt de beheerder naar Vitry le Francois en komt uw bestelde brood bezorgen op alle stekken, tussen 09.00 en 11.00 u.
Service 2,- plus 1,50 per broodje/dag.

De Supermarkt in Saint Dizier ligt op 16 kilometer en is zeer ruim voorzien.
In Arrigny, 6km., kan een Pizza, Lasagne, Crepe etc. opgehaald worden bij Rest. "La Patte a Fredo" +33 3 26 73 10 09 menu op Facebook

 

 

Stek 3 Zuid Oost

Stek 3 Zuid Oost: *
: *
: *