Home -> Over Ons

Over Ons

Over ons

Carp Connections, Europees touroperator en evenementenbureau sinds 1998, is een professionele organisatie welke staat ingeschreven bij de kamer van koophandel als BV onder 02054790.

Holidays

De karperreismarkt heeft zich ontwikkeld van 9 professionele karpermeren als touristenbestemmingen in 1998, tot naar schatting meer dan 1000 in 2011. Deze markt is volwassen aan het worden. De toeristenbedrijven worden steeds professioneler, hun service accurater en de tarieven hebben zich gesetteld.

Ons doel is dan ook niet om een zo uitgebreid mogelijk platform te creeren van reisbestemmingen waar u uw keuze uit dient te maken. CarpConnections heeft goed geluisterd naar de consumentenwens en hier met acuratesse op ingespeeld. Wij onderhouden een relatief klein aantal hoogwaardige bestemmingen welke volledig aan de optelsom van uw criteria voldoen. Met bestemmingen in eigendom dan wel in eigen beheer is het ons gelukt een uiterst hoge norm te stellen aan de geselecteerde exclusieve bestemmingen. Deze selectie is dan ook niet alleen online te raadplegen op beschikbaarheid, doch tevens online te boeken én af te rekenen, hetgeen uniek in deze branche. Alleen hierdoor zijn wij in staat u een optimaal product te bieden voor een onvergetelijke vakantie. Wij kunnen uw geboekte accommodatie hoogst persoonlijk garanderen, dubbele boekingen door meerdere boekingsagenten behoren bij deze bestemmingen tot het verleden. Inzake de visbestanden zijn wij uitermate op de hoogte daar wij zélf hebben uitgezet, gemonitord en betreffende bestemmingen vervolgens middels ons fieldtestteam hebben uitgeprobeerd. Sanitaire groepen, accommodaties en openbare ruimtes zijn door ons op hygiene en veiligheid getest. In geval bestemmingen niet ons eigendom zijn, hebben wij degelijke contracten gesloten welke ons in de gelegenheid stellen om niet alleen namens u, maar vooral namens het collectief aan klanten een vuist te maken en zaken af te dwingen. Zodoende kunnen wij uw belangen bij calamiteiten op degelijke wijze afhandelen.

Events

Als een van de grotere sponsoren van, medeorganisator van en deelnemer aan het Wereldkampioenschap de World Carp Classic wint CarpConnections steeds meer terrein. CarpConnections organiseert tevens zélf enkele bekende en populaire evenementen. De Tour de Carpe, Het NK karpervissen en Summer Carp Camp zijn hier voorbeeld van. CarpConnections heeft het mogelijk gemaakt voor u als liefhebber, om aan deze evenementen deel te nemen, zelfs als particulier. Binnen de internationale karpermedia staan de evenementen in een hoog vaandel en worden met een dagelijkse frequentie via diverse internetsites ten toon gespreid.

U kunt dus vertrouwen op onze ervaring, kennis terzake en het aanbod op deze website. Na tien jaren ontwikkeling, bieden wij nu de moderne bestemmingen van de komende decennia. Domaine des bel Eaux, Fishing Resort Du Der en Old Pollard lake zijn gloednieuwe voorbeelden van eigen beheer wateren zoals wij de toekomst zien. Door de hoge standaard die deze wateren bieden op vele vlakken, hebben wij in 2010 besloten om onze reisportfolio op te schonen en de norm voor nieuwe bestemmingen nogmaals te verhogen.

Erkend stagebedrijf

 Carp Connections is zeer begaan met de jeugd, het onderwijs en de toekomst.
 Als erkend AEQUOR  opleidingsbedrijf bieden wij gedurende 18 weken plaats
 aan een tiental stagaires op jaarbasis.

 Momenteel levert dit de leerlingen van de Nederlandse Sportvisacademie,
 Sparsholt College en Shuttleworth college een  uitzonderlijke praktijkervaring
 op in de sportvisserij. Zowel in Frankrijk op  het  Pure Fishing resort Du Der
 (Toerisme), als ook bij evenementen als de  World Carp Classic en tijdens
 het Nederlands kampioenschap karpervissen in Nederland.


Wij wensen u een aangename vakantie, met vismaat, partner of gezin.

Hans Sissingh
Postbus 3007
1270EA Huizen
Netherlands