Home -> Visvakanties -> Noord Frankrijk -> Noord Frankrijk, wij gaan tot 450km. van Breda -> Des Fourches (PENN) -> Etang des Fourches _ _ _ Fishing Resort Du Der

Etang des Fourches _ _ _ Fishing Resort Du Der

Etang des Fourches _ _ _ Fishing Resort Du Der
boek een accommodatie

PENN is de groene oase van het Fishing Resort. Veel ruimte per stek en een zeer uitdagend water met enorm veel variatie in vis. Per stek mag eventueel een extra visser worden geboekt á 200 p.p./week, men vist dan met 3 hengels pp. Absolute aanrader is om Penn lake een week volledig af te huren en gebruik te maken van de 2018 aanbieding! Het hele meer voor de prijs van drie stekken voor drie vissers. Profiteer en vis exclusief!  Hiertoe dient men alle vier de stekken in één boeking/factuur te reserveren. U maakt vervolgens o.v.v. het booking ID drie stekken, 1050,- over. De vierde stek wordt vervolgens gecrediteerd op uw factuur.

Faciliteiten
afgesloten omheining 4 hengels bait boats toegestaan karper 9-23 karper graskarper steur beheerder bivvy stekken Noord Frankrijk Engels gesproken Frans gesproken douche openbaar wc openbaar honden aangelijnd internet faciliteit warme maaltijd op stek materiaalverhuur materialen aas shop minimarkt ter plaatse nood boot bosrijke omgeving weidegrond omgeving na lossen auto op parkeerplaats restaurant seizoen gesloten dec feb shuttle service stacaravan telefoon televisie walk access
 

Het Meer

Penn lake des Fourches,  gelegen tussen de tarwe akkers en een bosrand, Champagne Ardennes, maakt onderdeel uit van het Fishing Resort Du DerHet resort kent maarliefst 6 meren variërend in grootte van ½  tot 12 hectare.  Hiervan worden de kleine meren gebruikt als kweekvijvers.
Penn lake des Fourches    telt  8 hectare, het bodemverloop is nagenoeg schoon van obstakels, natuurlijk begroeid met hier en daar waterplanten, echter goed bevisbaar en enigszins glooiend  tot zo ‘n 2 meter diep met gaten van 3 meter. De begrasde oevers zijn kleiachtig, de stekken netjes met houtmolm en bilzen omrand. De meerbodem structuur is bodembegroeiing met grote tot middelgrote grindplaten.
Een bebost eiland in het midden maakt de visserij nóg interessanter. Een boot is aan te raden . Het water bied de 4 stekken voldoende ruimteHet is zeer goed te doen om de stekken te delen en met twee personen en met  6 hengels te bevissen
Tip: Boek twee stekken á 350,- ieder en bevis deze met 8 hengels vanaf één stek over het halve meer. Hiervoor zijn enkele zéér goede combinaties te maken op dit meer.

 

Faciliteiten

PENN des Fourches beschikt over een eigen toilet en om te douchen wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten op de naastgelegen Berkley en JRC lakes. Ze zijn netjes, praktisch en schoon.
Men kan de auto parkeren achter de stek.

Een twintigtal schubs en spiegels tussen 20 en 25 kilo. Het meerrecord 26,7 kg. Schub!
400 karpers van 8 tot 26 kg.
Al deze meren kennen een winterstop om de vissen op natuurlijke manier, vier maanden in rust te laten ‘hybernaten’.
Geen brasems, geen poisson chats. Steur, zeelt en graskarper zijn de bijvangsten.

* 1 Lbs = 0,91 pond = 0,45 kilo.
 

Regelementen :

Aankomst: tussen 09.00 en 12.00 uur
Vertrek    : uiterlijk 10.00 uur 

 No Kill, de vis dient altijd levend en gezond teruggezet te worden:

 

Reglement Fishing Resort du Der

1.   Bij aankomst (Na 09.00 en voor 12.00 uur is het beheer zeker aanwezig) bij het grote hek rij door naar de Parking en meldt u aan bij het beheer. Buiten de reguliere tijden bel: +33646222889

2.     Per stek mag er met 4 hengels gevist worden. I.g.v.gedeelde stek 3 p.p.Laat hengels nooit onbewaakt achter met de lijnen in het water.

3.     Het vissen met haken zonder weerhaak is verboden, het gebruik van een Microbarb haak is wel toegestaan. Bent hooks en dubbele haken zijn ten strengste verboden.
Op het PURE fishing resort wordt gevist met een minimale haakmaat 7 en maximaal haakmaat 4.

4.     Het is niet toegestaan om vissen in zakken te bewaren (alleen vissen die extra aandacht nodig hebben of op aanwijzing van de opzichter. Op zo ’n moment stelt de beheerder een -JRC XL euro carp sack-  bewaarzak ter beschikking). De vissen dienen direct na fotograferen weer (levend en gezond) terug te worden gezet. Beschadigde vissen moeten direct worden gezakt en gemeld bij het management voor eventuele quarantaine in ons Hospital Abu Garcia.

5.     Vissen niet onnodig uit het water laten. De vis mag niet staand vastgehouden worden, voor de foto moet je door de knieën. Altijd boven de mat. Breng de mat naar de vis, niet de vis naar de mat. Bij transporteren van vis van het water naar de mat geld: Spreidblok los, borstvinnen naar binnen, schepnet inrollen, en met twee handen aan de steel uit het water nemen.

6.     Wond Desinfectiemiddel als Klinic is verplicht. U dient dit altijd voor handen te hebben wanneer het beheer daar om vraagt.

7.     Zorg ervoor dat je alle spullen bij de hand hebt als je een vis vangt: een emmer water, Klinic, natte doek, grote onthaakmat (1m+), veiligheidsweegzak, en een net van minimaal 42”, 50”. Let op dat je het materiaal nat maakt voor je er een vis op landt.

8.     Gebruik geen gevlochten lijnen, leadcore of shokleaders of voorslag, deze zijn streng verboden. Geen vastloodmontages. Alleen visvriendelijke “riggs”gebruiken zoals safety’ riggs’. Lijndikte (nylon) die wij toestaan is minimaal 28/100 en Max 35/100.

9.     Het is niet toegestaan in bomen te klimmen of takken af te breken. Houdt rekening met het milieu en voorkom aantasting aan de schoonheid van de natuur. Laat geen vuilnis, peukjes, bierdoppen of vislijnen rondslingeren.

10.  Open vuur is verboden (laat geen sigaretten-peuken achter en verzamel ze apart van de rest van het afval bijvoorbeeld in een emmer).

11.  Zonder uw bijdrage kunnen wij geen goed management voeren.Geef de catch reports door aan het management (zorg voor een mooie foto!). Fotografeer alle vissen van 18 kilo plus van twee kanten, links en rechts. Het is toegestaan het water te betreden om visfotos te maken.

12.  Particles, noten, granen, zijn verboden anders dan door het management verstrekt. Pellets zijn verkrijgbaar bij het meer.

13.  Een baitboat is toegestaan mits alleen binnen het bereik van je stek word gebruikt.

14.  De meren liggen in een rustige omgeving houdt hier rekening mee evenals met andere vissers. Respecteer elkaars privacy. Dus niet schreeuwen, Harde muziek aanzetten. Stalken (rondlopen met hengel) is ten strengste verboden. Zwemmen of rondlopen  in de meren is verboden anders dan voor het maken van een visfoto. In de rivier is waden op eigen risico.

15.  Alleen binnen de stekgrenzen mag gevist worden. Het vissen onder de Brug op JRC is verboden. Ook het ‘wegleggen’ van een hengel in een naastgelegen stek of zelf meer is verboden.

Het is tevens verboden om in de kweekvijver ‘GulpCarp’ en in het quarantaine karperhospital ‘AbuGarcia’ te vissen.

16.  Het gebruik van markers in de zin van staafmarkers is toegestaan indien de staafmarker zo is afgewerkt dat dit niet voor problemen zorgt. Markers zijn ook ter plaatse te huur.

17.  Alleen groene bivvy’s gebruiken, geen camping- of partytenten. Op de daar voor aangewezen plaatsen op de stek.

18.  Gebruik de toiletten. Het is verboden om in de natuur uw behoefte te doen. Dit geld niet alleen voor de grote maar zeker ook de kleine boodschap!

19.  Indien de accommodatie niet word achtergelaten zoals deze in den beginne aan u is opgeleverd, worden de schoonmaakkosten verrekend met uw borg / eindafrekening.

20.  Het management heeft het recht de visuitrusting en voer/aas te controleren. Indien het vermoeden heerst van (vis)diefstal heeft het management de keuze om uw auto te doorzoeken dan wel direct de lokale politie in te schakelen. Op het vervoeren van levende vis zonder vergunning staat 20.000 euro boete.

21. Het is verboden om gebruik te maken van een aggregaat. Een batterijlaadstation is voorhanden in het sanitairgebouw.

22. U dient uw eigen vuilniszakken mee te nemen en het vuilnis volgens de Franse wetgeving te scheiden. Als u niet kan voldoen aan vuilniszakken zullen de kosten van vuilniszakken op u worden verhaald.

23. Het is verboden om gebruik te maken van uw auto tussen 22.00 en 06.00uur, bij calamiteiten vervalt deze regel. Houdt u aan de aangegeven max. snelheid. Auto’s dienen na het lossen van de materialen op de aangegeven parkeerplaats te worden geparkeerd. In rustige periodes kan het management hiervan afwijken.

24. Bij het gebruik van een boot is het dragen van een reddingsvest altijd verplicht en u dient deze zelf bij u te hebben. Reddingsvest of boot zijn wel ter plaatse te huur. Het dragen van een waadpak of lieslaarzen in de boot is ten strengste verboden. Kinderen onder de 18 jaar dienen altijd onder begeleiding te blijven van een volwassene.

25. Geboekte stekken zijn bindend en er mag niet zelfstandig worden ‘verkast’, tenzij het beheer anders beslist.

26. Het zich bevinden op een van de eilanden is ten strengste verboden.

27 Uw Hond mag alleen in de daarvoor aangewezen ‘Uitlaatzone’ worden uitgelaten en op het terrein dient hij te allen tijde aangelijnd te zijn. Behoeften op het terrein dienen te worden opgeruimd.

28.Bij Aankomst wordt door het beheer € 20, - borg per visser in rekening gebracht, bij schade of niet nakomen van afspraken kan deze worden ingehouden. Verder geldt een borg van € 100,- voor de chalets en zal ook bij de verhuur van producten borg worden berekend.

29 Op het terrein wordt niet sneller gereden met de auto dan 20 km p uur. Op de paden tussen de meren rijdt u stapvoets met en snelheid van 5 Km. Dit om overlast voor andere vissers te mijden.

30. Verhuurde spullen zullen weer moeten worden opgeleverd zoals deze bij verhuur zijn meegegeven.

31. Het management behoudt zich het recht toe een vakantie eerder te beëindigen indien men zich niet houdt aan de gestelde eisen zoals hierboven beschreven, of indien men schade toebrengt aan anderen. Je hebt geen recht op een vergoeding of restitutie indien je verwijderd bent. Eventuele schade zal worden verhaald op degene die bij Carp Connections heeft geboekt.

Na verblijf is het verplicht om af te melden bij het beheer. Indien wordt besloten zonder gedag te vertrekken vervalt het recht op restitutie van de borg en kan zelfs een naheffing volgen.

Wij wensen u een plezierig verblijf toe en een goede vangst!

 

Klik hierboven op het Google logo voor de routebeschrijving!

Adres: France, Hauteville (marne), Chemin de Longchamps 4
405 km. Penn lake des Fourches  

Weerbericht van het Pure Fishing Resort Du Der

Niet vissende gasten op stekken 1,2,3,4
Er mogen per stek maximaal twee niet vissende gasten bivakkeren.
Prijs per nacht € 9,-

Hond mits aangelijnd en gebruik van poepzakjes
Prijs per nacht € 2,50

25kg. High nutriënt Carp Pellets
Prijs € 35,- (slechts € 1,40/Kg.)
 

Vangsten2010

Vangsten2010 Vangsten2010 Vangsten2010 Vangsten2010 Vangsten2010 Vangsten2010 Vangsten2010 Vangsten2010

Vangsten2011

Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011 Vangsten2011

Vangsten april 2012

Vangsten april 2012 Vangsten april 2012

Vangsten Mei 2012

Vangsten Mei 2012 Vangsten Mei 2012 Vangsten Mei 2012 Vangsten Mei 2012

Vangsten aug 2012

Vangsten aug 2012 Vangsten aug 2012 Vangsten aug 2012 Vangsten aug 2012

VangstenMei2014

VangstenMei2014 VangstenMei2014 VangstenMei2014 VangstenMei2014 VangstenMei2014 VangstenMei2014 VangstenMei2014 VangstenMei2014 VangstenMei2014 VangstenMei2014 VangstenMei2014 VangstenMei2014 VangstenMei2014

Vangsten Mei 2014

Vangsten Mei 2014

Vangsten mei 2014

Vangsten mei 2014

Vangsten Mei 2014

Vangsten Mei 2014 Vangsten Mei 2014

Vangten Mei 2014

Vangten Mei 2014

Vangsten Mei 2014

Vangsten Mei 2014

Het Meer

Het Meer Het Meer Het Meer Het Meer Het Meer Het Meer

Faciliteiten

Faciliteiten Faciliteiten Faciliteiten: *
: *
: *