Home -> Producten index

Producten index

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #


GREYS lake: Stek1, 1 visser met 4 hengels

De stekken 1+2 zijn uitstekend als combinatie te boeken en liggen naast elkaar, de tenten rug aan rug met gebruik van het schiereiland om de vis te drillen. Eventueel uit te breiden met stek 5 er bij teneinde gedrieen vanaf het schiereiland te vissen (zie kaart).

GREYS lake: Stek2, 1 visser met 4 hengels

De stekken 1+2 zijn uitstekend als combinatie te boeken en liggen naast elkaar, de tenten rug aan rug met gebruik van het schiereiland om de vis te drillen. Event,ueel uit te breiden met stek 5 er bij teneinde gedrieen vanaf het schiereiland te vissen (zie kaart).

GREYS lake: Stek3, 1 visser met 4 hengels

De stekken 3+4 zijn uitstekend als combinatie te boeken en liggen naast elkaar, de tenten zij aan zij aan het einde van het pad

GREYS lake: Stek4, 1 visser met 4 hengels

De stek 4 is zowel goed met stek 5 te combineren, de tent tegen stek 5 aan, als met stek 3 waarbij de tent aan het einde van het pad wordt geplaatst (zie kaart).

GREYS lake: Stek5, 1 visser met 4 hengels

De stek 5 is goed met stek 4 te combineren, de bivvy's naast elkaar langs de lange zonkant.
Ook een goede optie is om stek 5 in combinatie met 1 en 2 te vissen vanaf het schiereiland.

GREYS-lake _ Fishing Resort Du Der

Acht jaar na oprichting van het Fishing Resort Du Der opent het complex een nieuw vierde karpermeer, Greys lake.Deze grindafgraving van ongeveer 40 jaar oud, biedt de karpers een gevarieerd bodemverloop van gemiddeld twee tot drie meter diepte, met enkele ondiepe richels van een vijftig meter lang.
Rondom het water staan en liggen oude dode wilgen en er staan forse wiervelden. Deze maken de visserij interessant en uitdagend echter is daardoor het gebruik van een boot noodzakelijk en verplicht gesteld. Het Resort heeft eventueel een zestal opblaasboten te huur. Reserveer deze tijdens het boekingsproces via de button 'reserveren boot'. Boten, fietsen, electromotor als ook particlemix of broodsezrvice worden ter plaatse contant afgerekend.